چند درصد احتمال داره یک واحد اپارتمان در شمال شهر در مزایده اصلا فروش نرود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۵ #54851931

سلام.
خواهان طرح تقسیم ترکه در دادگاه هستم که در اخر ملک خانه مرحوم پدرم به مزایده گذاشته شود.ولی با مطلبی برخورد کردم که گویا املاک مزایده ای بفروش نمیرسند و خریدار ندارند.ایا این موضوع صحت داره؟ چند درصد احتمال داره یک واحد اپارتمان در شمال شهر در مزایده اصلا فروش نره و بعد از دو مرحله مزایده ممکنه دادگاه از ادامه رسیدگی به شکایتم صرف نظر کنه
در چنین مواردی راهکاری وجود داره یا نه؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

این سوال حقوقی نمی باشد.

سئوال حضرتعالی حقوقی نیست .

امکان وجود خریدار یا عدم وجود خریدار در مزایده مساوی است و نمیتوان پیش بینی در این خصوص نمود .

سوال شما دارای بعد حقوقی نیست

سوال شما حقوق نیست امکان فروش رفتن یا نرفتن قابل پیش بینی نیست

درود بر شما، ممکن است، لکن چنانچه در مرحله دوم نیز فروش نرفت، خواهان میتواند با کسر مبلغی از قیمت کارشناسی، ملک را به نام خود بزند، در غیراینصورت از ملک رفع توقیف خواهد شد.

درود
بله امکانش هست ولی یقینا نمی توان گفت به فروش نمی رود.