زمین بلاتکلیف

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۱ #5485

با سلام دقیق نمیدانم این مشکل را در کدام قسمت دسته بندی کنم.زمین پیش فروش شده مسکن و شهرسازی را سالها پیش بعنوان یک زمین جایگزین به پدرم میدهند (زمینی که پدرم صاحب ان بود و مسکن و شهرسازی ان را به یک خانواده شهید داد بدون انکه خسارت پدرم را بدهند و به پدرم قول دادند که زمین دیگری بعنوان جایگزین میدهند)بعد از مدتهاپدرم به مسکن و شهرسازی مراجعه میکند و از او میخواهند پول زمین پیش فروش شده را پرداخت کند در صورتیکه نباید پرداخت کند بعلت کمبود مالی بیست درصد پول را واریز میکندو به مدت ده روز به پدرم مهلت میدهند بقیه را واریز کند البته در نامه به او هشدار داده بودند ولی پدرم چون بیسواد بود و فکر میکرد چون زمین پیش فروش شده را بجای زمین قبلی به او داده اند دیگر نباید پولی بدهد که قانونا نباید از او پولی گرفته شود و پیگیر نمیشود تا اخیرا برا ی کارهای اداری مراجعه میکند و میگویند چون دیر اقدام کرده اید باید پرونده به کمیسیون برود و نصف زمین را به نام بنیاد شهید کنیم و نصف دیگر را به پدرم میدهند و البته باید کارشناسی شود و پدرم مابه تفاوت را به قیمت روز پرداخت کند بجز بیست درصد که قبلا پرداخت کرده.یعنی نصف زمین را از او میگیرند و نصف بعدی باید هشتاد درصد زمین خودش را از خودش بخرد طبق قیمت روز کارشناسی شده.اگر بخواهیم اولین زمینی را که از پدرم گرفته اند پس بگیریم و شکایت کنیم چیزی دستمان را میگیرد البته در اخرین قولنامه اسم پدرم هم قید نشده است ولی شاهدهای زیادی داریم که زمین متعلق به پدرم است و ایا میتوان تکلیف زمین قدیمی را روشن کنیم و همچنین به عنوان کلاهبرداری از مسکن وشهرسازی شهرستان که اکثرا زمین خوار هستند شکایت کنیم ایا در اداره مربوطه مدرکی به اسم پدرم هست که پدرم قبلا زمینی داشته است چون انرا نیمه کاره از پدرم گرفتند و به خانواده شهید دادند ایا بهانه کردن تاخیر در پرداخت به موقع میتواند زمین ما را ساقط کنند.من براین باورم میخواهند سر پدرم را کلاه بگذارند و خیلی ها منتظر هستند زمین را از چنگ پدرم در بیاورند به پدرم انقدر جواب سربالا داده اند و اذیت کرده اند و از این طریق میخواهند پدرم کم بیاورد و به اندک چیزی راضی شود و خود سهم ببرند و زمین خواری کنند ترا خدا بگویید چکارکنیم شکایت کنیم ایا کاری که با پرونده میکنند قانونی است ایا اگر به وزارت برویم چیزی عایدمان میشود؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در قسمت پرتال مشتریان با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
موفق باشید