میتوانم علاوه بر اینکه مالم برگرده ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۳ #54816456

از من کلاهبرداری از طریق اینترنت شده شکایت کردم، بازپرس فرستاده پلیس فتا،فتا حسابهای طرف رو مسدود کرده، پولی توو حسابش نداشته و داره تحقیقاتشو کامل میکنه من مبلغ بیست میلیون ازم کلاهبرداری شده،این میتوانم علاوه بر اینکه مالم برگرده ادعای خسارت کنم،چون خود اون طرف بهم گفته سود پولت هفت تا ۱۵ درصده که دیگه خبری ازش نشده

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید خسارت را مطالبه نمایید اما امکان دریافت سود را ندارید.

سلام
مطالبه خسارت به نظر منوط به اثبات ورود خسارت می باشد و والا امکان مطالبه سود پول را ندارید

با سلام
در صورت حکم برمحکومیت به کلاهبرداری رد مال هم صادر میشود اما برای مطالبه خسارت بیش از آن یا باید دادخواست حقوقی در دادگاه حقوقی بدهید یا قبل از قطعی شدن رای کیفری خواسته را در انجا مطرح و دادخواست بدهید

با سلام از نظر کیفری که در صورت اثبات حبس و رد مال و جزای نقدی داردولی از نظر حقوقی هرکس باعث آسیب به دیگری شود مسئول جبران خسارات واده می باشد.حال اگرشما بتوانید ورود ضرر را اثبات نمایید و اثبات نمایید بین ضرر وارده و عمل صورت گرفته از آنها رابطه سببیت است (کارشناسان رسمی دادگستری توانایی این امر را دارند)شما مستحق میزان خسارت وارده می باشید

این قرارداد ماهیانه به درصد بیع ربوی بوده و شرعا باطل است.
در کلاهبرداری اعم از یارانه ای و یا به هر نحو دیگر فرد به رد مال اخذ شده به انظمام حبس از یک تا ۷ سال و جریمه تا دو برابر مال اخذ شده محکوم میگردد، البته در جرایمی که مال اخذ شده ملک باشد به ارزش روز قیمت گذاری خواهد شد.

میتوانید مطالبه خسارت مادی نمایید به شرط آنکه بتوانبد مدارکی دال بر این امر تسلیم مقام قضا نمایید
به عبارت دیگر چنانچه بتوانید اثبات نمایید که بر اثر عمل فرد مقابل به شما زیان مادی یا معنوی رسیده است از باب قاعده تسبیب میتوانید این خسارت را از طریق دادگاه از فرد مسبب اخذ نمایید

لکن با این عنوان و با این درصدهایی که ذکر کردید نمیتوانید از دادگاه مطالبه "سود پول" کنید چون شرعا چنین امری جایز نیست .

پی نوشت:
("تسبیب : به معنی سبب و به مفهوم آن است که فردی سبب ورود خسارت به فرد دیگری شده باشد")