خریدار با دست خط خودش اعلام کرد ظرف یکماه تعویض پلاک انجام خواهد داد ولی هنوز اقدام نکرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #54796143

بنده ماشین خود را طی یک قولنامه دستی به شخصی واگذار کردم و پس از تسویه کامل مبلغ توسط خریدار در همان روز، ماشین را به همراه کلیه مدارک تحویل ایشان نمودم و یک وکالت‌نامه توسط محضر برای انجام کلیه امور تنظیم سند و تعویض پلاک و سایر امور ماشین تنظیم شد که متاسفانه وکالت‌نامه بدون مدت زمان تنظیم شد ولی در ادامه قولنامه دستی خریدار با دست خط خودش اعلام کرد ظرف یکماه تعویض پلاک انجام خواهد داد ولی هنوز اقدام نکرده و جواب تماس نمی دهد، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
درخواست صدور دستور موقت توقیف عین خودرو بدید
همزمان دعوای الزام خوانده به انجام تعهدات خودش از جمله تعویض پلاک رو هم بخواید

سلام
دادخواست فک پلاک خودرو را مطرح نمایید