ایا با این شرایط زوجه میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #54794214

سلام خسته نباشی زوح هستم همسر درخوست طلاق داده که شوهرم رابطه دبر استفاده می کنم که بنده نیز در تمکین من نیست در نامه پزشک قانونی کمیسون ۳ و ۵ نفره پزشک قانونی یزد که اعلام نموده بر اساس مصاحبه و معاینه روانپزشک انجام شده و بررسی نتایج آزمون های ارزیابی بهره هوشی اگرچه اختلال عمده روانی که موجب خوف ضررهای بدنی ویا مالی و شرافتی برای زوجه گردد در نامبرده احراز نگردید ولی واجد بهره هوشی پایین تر از حد نرمال و متعاقب ان برخی مشکلات در حوزه روابط بین فردی و مهارت اجتماعی میباشد می تواند موجب مشقت در زندگی زوجه گردد در صورت این که به مدت دوسال است جواب تمکین در همین موضوع رای دادگاه برنده شده ام چون پزشک قانونی نوشته است که هوش بنده ضرر ندارد ایا با این شرایط زوجه میتواند طلاق بگیرد ازمون هوش مربوط ۱۴۰سوال معما چیستان و هوش می باشد ۸۰سوال جواب داده ام

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود زوجه میبایست عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

سلام
عسر و حرج باید از جانب زوجه به اثبات برسد،موردی که بیان نمودید نمیتواند از مصادیق عسر و حرج باشد

سلام
تقاضای طلاق از سوی زوجه مستلزم اثبات عسروحرج می باشد و به نظر ضریب هوشی مزبور نمیتواند مصداق عسروحرج باشد

باسلام

مواد ۱۱۲۹/۱۱۳۰/۱۰۲۹ قانون مدنی مواردی که زن می تواند دادخواست طلاق بدهد را بعلاوه ۱۲مورد که در سند نکاحیه ذکر شده .به روشنی بیان شده . با توجه به شرح ماوقع جنابعالی .حقی برای زوجه ایجاد نمی کند .البته تفسیر استعلام از پزشک قانونی در اختیار قاضی پرونده است که شما و کسی دیگر اطلاع ندارد. ونظر قاضی مهم است.