ایا میتونم وجه التزام رو از موقع عدم تعهد تا حالا رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۲ #54763746

با سلام بنده از یه فروشنده طبقه هشتم آپارتمانی رو خریدم و در مبایعه نامه وجه التزام گذاشتیم متاسفانه فروشنده در موعد مقرر سند رو نتونست بده الان بعد از یک و نیم سال بنده میخوام شکا یت کنم سوال بنده اینه با توجه به اینکه بنده از دفتر خانه به علت عدم آگاهی گواهی عدم حضور نگرفتم ایا میتونم وجه التزام رو از موقع عدم تعهد تا حالا رو بگیرم ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به عدم دریافت گواهی عدم حضور و بالتبع عدم امکان اثبات حضورتان در دفترخانه نمیتوانید تقاضای خسارت التزام را بنمایید . تنها در صورت طرح دعوا میتوانید خسارت مذکور را از تاریخ تقدیم دادخواست مطالبه نمایید .

دوست عزیز باسلام
همکاران حقوقی بنده معتقدند که اگر در قرارداد منعقده تاریخ انتقال و ثبت سند قید شده باشد عدم مراجعه شما مانعی در راه دریافت وجه التزام از تاریخ التزام فروشنده می باشد گچه بنده معتقدم وجه التزام به منظور نقل و انتقال سند بوده است و نه حضور در دفترخانه اسناد رسمی که با عدم دریافت گواهی عدم حضور اخذ وجه التزام محقق شود. به نظر می رسد به صرف عدم نقل و انتقال سند وجه التزام ثابت می شود. اما نظر همکاران حقوقی بر تفسیر و تعبیر بنده ارجح است.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام