من می تونم با این اوصاف توی دادگاه تجدید نظر برائت بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۷ #54758720

یک زن بسیار استرسی با دو فرزند هستم ۶ سال قبل نامه ای مثلا اداری که ریاست نوشته به وزارت روی میزم گذاشته بودند در آزمایشگاه که درش همیشه باز بود متاسفانه در اطلاعات بخاطر شرایطی که برام مهیا کردن و گفتند مشکلی با این نامه می تونست بوجود بیاد ولی نیومده اقرار کن اینکار را کردی یک تعهد میگیریم و کسی متوجه نمیشه و میری وگرنه ولت نمی کنیم ساعتها مقاومت کردم ولی شب بود و ترس وجودم را گرفته بود و از طرفی از صبح بچه هایم چی شده بودن نمی دونستم گفتم مشکلی نیست که اینها میگن اعتراف کنم نجات پیدا کنم بهشون گفتم باشه شما بگید من چکارها کردم من اعتراف میکنم الان با گذشت ۶ سال محکوم به ۵ سال حبس تعزیری به خاطر جعل اسناد دولتی آن هم کپی با ۵۰ ضربه شلاق تعزیری به خاطر نشر اکاذیب شدم البته با وجود اینکه وکیلم بارها خواست نامه کارشناسی بشه ولی نشد نامه کپی است از روی چه سند اداری درست شده در پرونده موجود نیست قاضی میگه که مطلعین گفتن یه همچی نامه ای بوده به نظرتان نباید در داخل پرونده نامه مربوطه باشه؟ طبق اقرار من باید نامه را که مثلا من درستش کردم باید اصل باشد ولی این نامه یک کپی هستش ولی قاضی عنوان کرده با همین اقرار در اطلاعات محرز شده من مجرم هستم میگن طبق قانون جدیدمیشه نامه را با نامه ای که میگن درست شده از روش مقایسه کرد اگر هیچ جای مشترک نداشته باشد اصلا جعلی صورت نگرفته آیا این حرف درسته؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات شما احتمال برگشت رای دادنامه وجود خواهد داشت

سلام. بهتر است با همکاری وکیل پیگیر باشید تا با کارشناسی و اصرار بر رسیدگی در این خصوص ، واقعیت مشخص شود . در صورت اثبات جعل بله برائت امکانپذیر است

البته اظهارنظر در خصوص سئوال شما مستلزم اطلاع از جزئیات پرونده است ولی با مطالبی که بیان داشته اید احتمال نقض دادنامه در تجدیدنظر وجود دارد . توصیه میشود موضوع کارشناسی را با جدیت پیگیری و درخواست نمائید .

با سلام پرونده شما دارای ابهامات متعددی است ولی با توجه به نص صریح ماده ۵۳۲ قانون تعزیرات جعل اسناد دولتی تنها در صورتی محقق است که هر یک از کارمندان و مسئولان دولتی که در اجرای وظیفه خود در احکام، تقریرات، نوشته‌ها، اسناد، سجلات، دفاتر و غیر آن‌ها از نوشته‌ها و اوراق رسمی تزویر کند، اعم از اینکه امضا یا مهری را ساخته یا امضا یا مهر یا خطوط را تحریف کرده یا کلمه‌ای الحاق کند یا اسامی اشخاص را تغییر دهد،اما همانگونه که می دانیم در پرونده های جعل رویه های مختلفی هست و نکته ای که هست اینکه کلمه غیر آنها دست قاضی را برای اینمنظور که نوشته حتی به نوعی مورد تایید مقام دولتی قرار گرفته باشد نیز می شود.....در جعل لزوما نباید روی سند اصلی تحریف صورت بگیرد بلکه یکی از مصادیق جعل ساختن نوشته یا سند است در این مورد، جاعل (جعل کننده)‌ به ساختن یک نوشته یا سند (یعنی نوشته‌ای که در مقام دعوی یا دفاع قابل استناد است) اعم از رسمی یا غیررسمی اقدام می‌کند؛ یعنی برای مثال به درست کردن یک نامه رسمی یا… دست می‌زند. مسئله‌ی مورد توجه در جرم جعل اسناد این است که نوشته یا سند درست‌شده باید قابلیت ایراد ضرر به غیر را داشته باشد