انتقال و فروش ملک بدون پرداخت ثمن معامله به فروشندگان باعث چه آثار قانونی می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۰ #54755270

سلام
لطفا توضیح بفرماید اگر شخصی که با وکالت فروش نسبت به ملک معامله شده بدون پرداخت مابقی ثمن معامله به فروشندگان و عدم اخذ ر رسید کتبی نسبت به انتقال سند رسمی و عین منفعت یا حقوق مربوطه اقدام نماید می توان به جرم خیانت در امانت شکایت کرد یا از طریق آثار قانونی دیگر میتوان اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به محض انعقاد بیع طرفین دارای وظایفی هستند .
طرفین مالک مبیع و ثمن خواهند شد.
زیرا بمجرد وقوع عقد طرفین مالک می باشند ماده ۳۶۳ق .م
لذا در موارد عدم پرداخت ثمن و تحویل مبیع طرف باید الزام به ایفا رااز طرف مقابل بخواهند.