بارها به او اعلام نمودم که این زمین ارثی هست و هنوز انحصار وراثتی نشده، میتونه از من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #54744199

سلام
زمین مشاعی چند تیکه هست که از پدرمان برای من و ۳ برادر دیگه به ارث رسیده و الان نزدیک ۴۰ساله زمین دست خودم هست، ۶ سال پیش با همسایه بصورت موقت زمینها مون بدلایلی عوض کردیم و حال همسایه ادعا داره که تعویض زمین ابدی بوده نه موقت و بنده بارها به او اعلام نمودم که این زمین ارثی هست و هنوز نه انحثار وراثتی شده و نه بین برادرهام تقسیم شده و بنده چنین نیتی به معنای تعویض ابدی نداشتم... لهذا همسایه بنده میتونه از من شکایت کنه..باتشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که قراردادای برای تعویض زمینها بین شما و همسایه وجود داشته باشد ملاک عمل خواهد بود

با سلام
اولا معوض شدن ملک بایستی با سند و قولنامه باشد که همسایه ادعایی داشته باشد و حتی اگر اقدام قانونی نماید رد خواهد شد
برای این امر اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید

سلام و درود، شما برای تصرفات لازم می باشد که مراحل وراثت را انجام دهید، و در مورد ادعای همسایه اولا در صورتی که شما عاریه ای عمل نموده اید ادعای وی از اساس مردود است و بدون مدارک لازم قابل بررسی نخواهد بود؛ آرزوی بهروزی.