اداره مالیات میتونه برگرده به سال ۹۸ و ۹۷ کار کرد من رو با کد ملی پیدا کنه و از من مالیات بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #54724259

سلام
وقت بخیر
من دفتر حمل و نقل دارم بابت جواز کسب اقدام کردم و گفتن باید تشکیل پرونده مالیاتی بدم
چون کد ملی من رو میخوان بزنن و کد اقتصادی بگیرم میخواستم ببینم قبلا با چندین شرکت من کار کردم و از از من کارت ملی گرفتن برای پرداخت وجه و مطمئن هستم برای مالیات هم از کد ملی من استفاده کردن
مثلا تو سال ۹۸ یک میلیارد تومان برای من پول واریز کردن بابت خدمات حمل و نقل
میخواستم ببینم من امروز کد اقتصادی بگیرم اداره مالیات میتونه برگرده به سال ۹۸ و ۹۷ کار کرد من رو با کد ملی پیدا کنه و از من مالیات بگیره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع را باید از اداره دارایی استعلام نماییدتا آگاه شوید که اقدامی صورت گرفته است یا خیر

با سلام
سوال شما کمی ابهام دارد مثلا ایا در سال مورد اشاره شما دارای شرکت حمل ونقل بوده اید و قرارداد شرکتهای مقابل با شما بوده یا شرکت حمل ونقل و مواردی ازین دست اما اساس کار در گزارشات فصلی ارائه کد اقتصادی است هر چند امکان ثبت از طریق کد ملی هم وجود دارد بنابراین برای ثبت و اخذ کد اقتصادی از طریق شرکت اقدام کنید نه شخص. هر چند در نهایت همگی موارد فوق بسته به نظر سازمان امور مالیاتی و اطلاعات ثبت شده در بایگانی شرکتهای طرف قرارداد دارد و نهایتا کد ملی شما اخذ خواهد شد .در هر صورت در صورت اثبات وجود معاملات مشمول مالیات در سنوات گذشته دارایی میتواند مبالغ محقق شده مالیات را اخذ نماید اگر بعنوان فرار مالیاتی لحاظ نکرده و جرایم مرتبط با فرار مالیاتی و قرار گرفتن نام شما بعنوان مودی ای که فرار مالیاتی انجام داده اید را اعمال نکند و بقول معروف تو لیست سیاه سازمان امور مالیاتی قرارتون ندهند.ولی یک اپلیکیشن بنام مالیات من در سامانه سازمان امور مالیاتی قرار دارد که با کد ملی میزان بدهی مالیاتی تو اعلام میکنه میتونید از این طریق با یک استعلام ساده میزان بدهی مالیاتی ثبت شده رو بفهمید لیکن اگر نیاز به توضیحات و راهنمایی بیشتر دارید با رعایت ضوابط بنیاد اقدام فرمایید.

از اداره دارایی استعلام بگیرید

با سلام
اگر مطمعن هستید از نام و کد ملی شما جهت امورات دارایی و مالیات استفاده شده است لذا حتما برای شما مالیاتی تعیین شده و در صورت مشخص شدن موضوع از شما مطالبه خواهد شد بهتر است از طریق اداره دارایی جهت کسب اطلاع اقدام نمایید