مستاجر تخلیه نکرده و تهدید هم می کنه؛ تکلیف ما چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۵ #54710567

سلام و عرض ادب
مستاجر ما اجاره بها نمی ده (حدود ۶ ماه) و ما به علت حق فسخ داخل اجاره نامه قرارداد رو فسخ کردیم
و اظهارنامه فرستادیم برای اینکه بگیم اجاره شما فسخ شده و تخلیه کنید اجاره های ۶ ماه رو هم پرداخت کنین، بعد ۲ هفته جواب ابلاغیه اومده که "اوراق عینا اعاده شد به دلیل اینکه خوانده در نشانی اعلامی شناخته نشد و قبل از ابلاغ در نشانی اعلامی نقل مکان نموده" در حالی که مستاجر تخلیه نکرده و تهدید هم می کنه] الان تکلیف ما چیه باید چیکار کنیم؟ ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
دادخواست تخلیه و مطالبه اجورمعوقه را مطرح نمایید .

درود بر شما
دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه رو بدید

درود
دادخواست صدور دستور تخلیه در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سلام شما میتوانید دادخواست تخلیه از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

با سلام
نظر به عدم پرداخت اجور ملک ، می توانید دادخواست مقتضی را جهت احقاق حق تقدیم نمایید .

آدرس محل کار مستاجر را دهید

باسلام
دادخواست تخلیه دهید
ودرمورد نشانی آدرس را دوباره بررسی کنید