۷۰ روز از رای قطعی دادگاه تجدید نظر گذشته و شرکت بیمه مبلغ دیه را واریز نکرده چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #54695406

با سلام خدمت وکلای عزیز موضوع به این قرار است که طی تصادفی که داشته ام شرکت بیمه به درصدی از دیه اعتراض ثالث خود را مطرح کرد که دادگاه تجدید نظر رای قطعی به نفع من صادر کرد همان اوایل ابلاغ رای رای برابر با اصل شده را برایشان بردم و بعد از چند روز به شرکت بیمه زنگ زدم گفتن پرونده در دفتر حقوقی در حال بررسی میباشد حالا پس از گذشت ۷۰ روز شرکت بیمه هنوز دیه را پرداخت نکرده است
چه اقدامی انجام دهم در برابر این قدر وقت تلفی شرک بیمه که باعث بی ارزش شدن مبلغ دیه در این شرایط بد تورم و اقتصادی شده لطفا راهنماییم کنید
میتوانم خسارت تاخیر را مطالبه کنم؟
اگر اره چگونه اقدام کنم؟
چه چیزهایی برای مطالبه لازم است؟

با تشکر از سایت خوب بنیاد وکلا و وکلای عزیز

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر بایستی از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم اقدام نمایید
پرداخت دیه یوم الادا میباشد و به روز پرداخت محاسبه میگردد