اگر زوج اثاث البیت تهیه نکند چه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۰۳ #54692212

با عرض سلام خدمت شما
بنده زوجه در دوران عقد میباشم زوج شش ماه است مرا رها کرده و من دادخواست الزام به مسکن داده ام منزل کارشناسی شد و تایید ولی اثاث منزل را تایید نکردند و زوج گفتند که تهیه نمیکند سوال بنده این است در اینصورت حکم قاضی چیست؟ و من چه کار باید انجام دهم؟
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر الزام نتیجه نداشت می توانید با حکم قطعی نفقه دادخواست طلاق تقدیم نمایید

عدم پرداخت نفقه بمدت ۶ ماه تحقق یافته می تونید دادخوایت طلاق دهید

درود بر شما، چنانچه الزام دادگاه جهت تهیه وسائل میسر نشود، و نظر به این نکته که اثاث‌البیت نیز جزو نفقه می‌باشد، می‌توانید به دلیل عدم پرداخت نفقه دادخواست طلاق دهید.

تهیه اثاث البیت بر عهده زوج بوده و از مقدمات تمکین محسوب میشود .

سلام
حسب توضیحات ، تمایل به زندگی مشترک ندارد. دادخواست اجرای مهریه و ... نمایید .

در صورت اجرای حکم نفقه و عدم امکان الزام اگر از زمان صدور اجراییه ۶ ماه بگذرد میتوانید دادخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه دهید.

درود
اگر اثاث تهیه نکردند و الزام دادگاه فایده نداشت می توانید دادخواست طلاق دهید به علت عدم پرداخت نفقه.