با مخارجی که زوج ادعای پرداخت میکند، میتوانم مهریه و نفقه ام را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #54678580

با سلام
یک سال پیش عقد کردیم خوب ولی هنوز ثبت محضری نشده (که چند نفر پاش امضا کردن و اینا) و خوب سر مشکلاتی که پیش اومده من می خوام جدا بشم ولی پسره لیستی آورده که میگه من بالای هشتاد میلیون خرج کردم و خوب من میخوام از راه مهریه وارد بشم. الان آیا مهریه به من تعلق میگیره یا نفقه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ابتدا باید اقدام به ثبت نکاح محضری نمایید سپس حقوق آن را خواستار شوید.

سلام
مطالبه مهریه منوط به اثبات رابطه زوجیت می باشد و به نظر ابتدا باید اقدام به اثبات واقعه نکاح و الزام به ثبت ان نمایید

سلام.. این لیست ایشون باید ثابت بشه که به شما دادن و اونم باشرایطی قابل بازگشته بهش. در مورد مهر ، در هر صورت به شما تعلق میگیرد.. نفقه هم در صورتی که تمکین کرده باشید به شما تعلق میگیرد.. حرفای ایشون باید ثابت بشه. شما فقط انکار کنید. دادخواست برای مهریه و نفقتون بدید مشکلی نداره