لطفا راهکار بدید آیا میتونم ماشین رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۲ #54647277

سلام
ماشینی رو از طریق نمایشگاه فروختم اما خریدار رو ندیدم، و اینکه الان نمایشگاه تماس گرفته مبنی بر اینکه وکالت فروش بگیرم و براشون بفرستم،اما من شک و شبهه دارم که قیمتی که بخریدار دادند و قیمتی که بمن دادند تفاوت فاحشی داشته باشه، و وکالت فروش رو ندادم و گفتم که فقط محضر در حضور خریدار قطعی میزنم و تعویض پلاک،که شدیدا نمایشگاه مخالفت کرد.
حالا بنظر شما چیکار کنم؟
علاوه بر اون پلاک رو ماشین مونده دو هفته و هیچ تلفن و آدرسی ازین شخص ندارم، و نگران اینکه جرم و یا خلافی با پلاک من انجام نشه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما معامله ای را انجام داده اید و مبایعه نامه ای تنظیم نموده اید و این یعنی اینکه شما بایستی به تعهدات خویش پایبند باشید . اگر حس میکنید قیمت خودرو را پایین تر از عرف بازار فروخته اید اگر حق فسخ را از خود ساقط ننموده اید میتوانید به دلیل غبن فاحش اقدام به درخواست فسخ نمایید

سلام.اگر شما قراردادی تنظیم نکردیدمی توانید نسبت به استرداد ان خودرو اقدام کنیدودر صورت عدم استرداد شکایت خیانت در امانت بکنید.ولی اگر قرارداد تنظیم کردید بای برساس مندرجات ان در خواست فک پلاک را بدهید.

سلام چون مبایعه نامه تنظیم شده فقط می توانی از طریق فک پلاک اقدام کنی وماشین را توقیف کنی

در صورتی که مبایعه نامه تنظیم شده است می توانید درخواست فک پلاک خودرو را بخواهید

اگر مبایعه نامه ای تنظیم و امضاء نکرده اید میتوانید نسبت به استرداد خودرو طرح دعوی نمایید ولی اگر مبایعه نامه امضاء کرده اید تنها از طریق درخواست فک پلاک امکان توقیف خودرو را خواهید داشت . البته این راه مستلزم پیش بینی در قرارداد و خلف وعده خریدار میباشد .

باید مطابق مفاد مبایعه نامه ای که امضا کردید عمل کنید.