آیا میتوانم با پرینت حساب بانکی ام که حقوقم را میریخت به کارتم میشه رابطه کارگر و کارفرمایی رو احراز کرد و ثابت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۵ #54620352

باسلام و خسته نباشید خدمت استادان گرامی.بنده در کارگاهی به مدت یک سال و نیم مشغول به کار بودم که هیچی به ما نمیداد جز حقوق نه بیمه و نه دیگر مزایای قانونی قانون کار تا اسفند ۹۸ هم کار کردیم و برای یک سال کار کامل بنده یک میلیون تومان به عنوان عیدی به من داد و ازم امضا گرفت که همه چیم رو گرفتم. و گفت که سال بعد واسه کار حتما بیایید چون کار ما رو بلدیدی و به درد ما میخورید. واسه فروردین ۹۹ که رفتیم کار کنیم گفت برید خبرتان میکنم تا اردیبهشت ماه صبر کردیم و باز واسه کار رفتیم گفت بازهم خبرتان میکنم که بعد فهمیدیم جای من و دو تا دیگه از همکارانم نیروی جدید گرفته و من و به اتفاق دو همکارم رفتیم شکایت کردیم از کارفرما بابت مطالباتمان.سوالم اینه که آیا میتوانم با پرینت حساب بانکی ام که حقوقم را میریخت به کارتم میشه رابطه کارگر و کارفرمایی رو احراز کرد و ثابت کرد که فقط حقوق ریخته واسم؟ واسه این چند وقتی که بیکار شدیم و شکایت کردیم از کارفرما از فروردین ماه تا تیر ماه که اولین جلسه رسیدگی بنده هست را میتوان از کارفرما مطالبه کرد؟ ممنون از استادان و زحمت کشان این برنامه خوب .خسته نباشید خداقوت

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما هم از طریق دو نفر شاهد که شهادت بر فعالیت شما در ان کارگاه ارایه نمایند و نیز از طریق شماره حساب یا شماره کارتی که جهت واریز حقوق به شما استفاده میشد میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید .
با شکایت از کارفرما در اداره کار هم میتوانید بیمه و حق و حقوق خویش را از ایشان مطالبه و نیز در صورت تعلق گرفتن بیمه بیکاری به شما ، آن را نیز مطالبه نمایید .