با قطعی شدن رای من میتونم درخواست پس گرفتن خسارت احتمالی رو بدم؛ ملک همینجوری توقیف میمونه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۵ #54605335

در پرونده مطالبه وجه از شریک سابقم به مبلغ ۸۰۰ میلیون رای بدوی بعد از ۸ ماه به نفع من صادر شد، الان به مدت ۱۱ ماه درگیر دعوای اعسار هزینه دادرسی تجدیدنظر از سوی اون بودم که بالاخره رد اعسار قطعی شد و براش ابلاغ رفع نقص هزینه دادرسی رفته، حالا چه پرداخت کنه چه نکنه احتمال میدم رای قطعی بشه تو سال ۹۹. واسه تامین خواسته هم با پرداخت ۲۰ درصد خسارت احتمالی ازش مال توقیف کردم.
با وجود اینکه من ازش ملک توقیف کردم باز میتونه درخواست اعسار از پرداخت بده و اجرای حکم و مزایده ملک همینجوری معلق میمونه؟؟؟و یکسال من باید درگیر وقت رسیدگی اعسار از پرداخت باشم و مطمین هستم تجدید نظر که واسه رد اعسار میزنه در ادامه. چون ایشون یه وکیل داره که فقط رو هر پرونده هی اعسار میزنه بعد رد میشه تجدیدنظر میزنه و اطاله دادرسی میکنه.دیگه رو پرونده من اعسار رد شد باز واسه تجدیدنظر اعسار درخواست اعسار زده بود که قاضی دیگه صداش در اومد که اعسار از اعسار که نداریم واسه ۱۵۰ هزارتومن اعسار زدی!!!
ممنون از شما بزرگواران که به رایگان پاسخگوی ما مالباختگان هستید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان می تواند پس از قطعی شدن رای نیز درخواست اعسار را تقدیم دادگاه نماید

تقاضای اعسار مشمول اعتبار امر مختومه نمی باشد و میتوان کرارا اعسار داد مقام قضایی نیز مکلف به رسیدگی و اتخاذ تصمیم است

درود بر شما، تقاضای اعسار حتی در صورت قطعی شدن حکم و نیز توقیف شدن اموال پذیرفته خواهد شد.

با سلام
تقاضای اعسار مشمول اعتبار امر مختومه نمی باشد و امکان تقدیم آن ولو کرارا وجود خواهد داشت و مقام قضایی در این خصوص تصمیم مقتضی را خواهد گرفت .

درود
پس از قطعیت حکمی که به نفع شما صادر شده می توانید خسارت احتمالی را مسترد کنید.

باسلام تاخیر تادیه درمطالبه وجه ازروز تقدیم دادخواست تازمان اجرای حکم حساب خواهد شدبنابراین با اطاله دادرسی توسط خوانده ، تاخیر تادیه ودیر کرد توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد واینکه اموالی توسط محکوم له توقیف شده تقاضای مزایده وفروش اموال محکوعیه را انجام دهید وبا داشتن اموال ازمحکوم علیه حتما اعسار وی ردخواهدشد ودرانتها بعداز قطعیت حکم به نفع شما ، خسارت احتمالی که پرداخت کرده اید می توانید استرداد نماید.

من متوجه سوالتون نشدم فقظ اعسارگفتین