حکم سرقت گوشی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #54544713

سلام روزتون بخیر
برادر من مغازه ی خدمات کامپیوتری داشت یکی از مشتری هاشون اومدن گفتن کرایه خونم عقب افتاده این گوشی پیشت باشه یه مبلغی به من بده تا کرایمو بدم بعد یا پولتو پس میدم یا جعبه گوشی را میارم ازم بخرش. بعد از چند وقت که از این آقا خبری نشد برادرمو به جرم سرقت گرفتن و گوشی را تحویل صاحبش دادن گویا اون آقایی که اومدن گوشی را به برادرم دادن یا سارق بودن یا گوشی را پیدا کرده بودن ولی چون گوشی دست برادر من بوده صاحب گوشی از ایشون شاکیه و صاحب گوشی در خواست پنج شش میلیون پول کردن‌ یا اینکه با برادرم برن یه مغازه ی گوشی فروشی که خودشون میشناسن و برادرم یه گوشیه نو براشون بخرن تا رضایت بدن ولی چون برادرم بهشون گفت من این مبلغو ندارم شما قبول کن که ماهی یک میلیون بهتون بدم چون یکجا ندارم بهتون بدم این آقا قبول نکردن و درخواستشونو هی بیشتر کردن حالا شکایت کردن و رای دادگاه صادر شده برادر من هیچ سابقه ای ندارن و از طرفی هم یه پولی به اون آقایی داده که گوشی را آورد بهش داد تا کرایه خونشو بده و از طرفی هم صاحب گوشی ازش شکایت کرده
میخواستم بپرسم حکم دادگاه برای این مورد چی میتونه باشه و ما باید چیکار کنیم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
محکوم به رد مال خواهد شد
ایشان باید شخص را معرفی کند

اگر بارضایت گوشی رادر اختیار برادرتان قرار داده و در ازای آن پول گرفته شکایت سرقت او وجهات قانونی ندارد چون اینجا معامله انجام شده است. معامله اموال مسروقه هم در صورت عدم سو نیت جرم نیست. برادر شما میتواند مبلغ پرداختی را تحت عنوان قرض مسترد کند