آیا ‏ دعوایی که فرد مذکور را به ارائه مدرک و برگه ای مربوط به هر ادعایی که دارد، میشود مطرح نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #54492754

عرض ادب و احترام ‏
حدود ۱۲سال پیش خانمی که همسر ایشان از جانبازان سر افراز جنگ بوده و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند در جهت فروش ‏قطعه زمینی که تنها برگ مالکیت ایشان رای تنفیذ قولنامه دادگاه میباشد که کاربری ورزشی هم داشته و بعد از کلی دوندگی و ‏نامه از بنیاد نهایتا به اخذ مجوز احداث با حفظ کاربری ورزشی دست یافته و بجهت کهولت سن و بیسوادی فریب یک فرد ‏کلاهبردار را میخورد به این قصد که وکالت فروش زمینش را به فرد مذکور بدهد و ایشان با سواستفاده و شیادی پیرزن بیچاره را به یکی از ‏بنگاههای معاملات ملکی که شریک جرمش میباشد تحت این عنوان که وکالت فروش میگیرد برده و زمین را صاحب میشود و این ‏خانم این قضیه را بعد از گذشت حدود شش سال از طریق فردی که زمین مذکور را از شخص کلاهبردار خریده است مطلع ‏میشود و از آن تاریخ تابحال چه خود ایشان و چه اشخاصی را که جهت پا در میانی میفرستد شخص مذکور اعلام میدارد که بنده ‏فقط وکالت فروش گرفته ام و پولی هم دریافت نکرده ام و صاحب زمین خانم.... میباشد، اکنون با این شرایط که هیچ برگه ای دست این خانم نمیباشد و تنها مدرک ایشان شهودی هستند که نزد طرف رفته اند آیا طرح ‏دعوی با این عنوان روشن شدن حساب ایام تصدی وکالت فرد مذکور و یا اینکه آیا ‏ دعوایی که از دادگاه درخواست نموده که فرد مذکور را به ارائه مدرک و برگه ای مربوط به هر ادعایی که دارد چه وکالت و چه ‏مالکیت را میشود مطرح نمود؟ مجددا عرض مینمایم که هچ مدرک و برگه ای دست این خانم نیست.‏ ‏ باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر وکالت فروش داده اند بسته به مفاد وکالت، وکیل میتواند به خود یا غیر بفروشد و تنها از جهت مبلغ میتوان اقامه ی دعوا نمود لیکن اگر شخص را فریب داده در جهت تملک ملک موضوع کلاهبرداریست و میتوان با اقامه ی دلیل من جمله شهادت شهود دعوای کیفری ثبت نمود .

شکایت تحت عنوان کلاهبرداری قابل ثبت بوده و برای اثبات آن می توان به شهادت شهود استناد نمود

سلام تحت عنوان کلاهبرداری ب استناد شهادت شهود شکایت نمایند

درود
به جرم کلاهبرداری با وجود شرایط قانونی می توانند شکایت کنند.

با سلام
دوست عزیز، یکی از راههای اثبات مالکیت داشتن سند عادی یا رسمی است که در دست اشخاص می باشد مگر خلاف آن ثابت شود. در حال حاضر خانم فوق می تواند با شهادت شهود در دادگستری اقامه دعوا علیه شخص مذکور نماید.