مقدار دنگ واحد ۹۳ متری از کل ملک چقدر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #54488304

سلام و عرض ادب و احترام
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید بنده را بزرگوار
ملک قدیمی ساخت به متراژ ۲۱۴ متر که یک مغازه ۴۱ متری تجاری، یک واحد ۹۳ متری طبقه اول و ۲ واحد ۷۰ متری در طبقه ۲
۲ سند دارد این ملک، یک سند برای واحد ۹۳ متری و یک سند عرضه و عیان که واحد ۹۳ در توضیحات پشت سند سبز در آن جدا شده
از ۶ دنگ چند دنگ متعلق به این واحد هستش؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این که نوشته اید ملک دو سند دارد و مشخص نیست که آیا ملک مذکور واحدهای احداثی روی آن تفکیک شده است و برای یک واحد ۹۳ متری یک سند جداگانه صادر شده است یا خیر؟
و یا این که منظورتان این است که شش دانگ پلاک ۲۱۴ متری دو جلد سند دارد؟
چنانچه مجموعه مذکور تفکیک شده باشد باید برای هر واحد یک سند صادر شده باشد مگر اینکه بعضی از واحدهای مذکور مکمل یکدیگر باشند که برای چند واحد یک سند صادر می گردد اما چنانچه ملک مذکور تفکیک نشده باشد باید شما برای درخواست تفکیک به اداره ثبت اسناد و املاک از طریق دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید تا میزان و حقوق هر یک از واحدها مشخص شود
با کیفیتی که گفته اید پاسخ به سوال شما میسر نیست و باید از طریق برداشت متراژ واحدها و محاسبه مساحت ها و بررسی اسناد پاسخ داد