تهمت دزدی در پیامک چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۵ #54431931

سلام
______ اگه بعد از ۲ سال جعبه جواهراتتو پیدا کردی گوشواره هامو بهم بده اگرم گوشواره هامو فروختی و خرج کردی زحمت بکش برو برام مثل گوشواره مو بخر اگه دلت میخواد ابروتو پیش فامیلاتون نبرم
سلام _____ چی شد گوشواره رو خریدی دیه رو هم که گرفتین حتی اگه راستم بگی و گوشواره رو از خونه ات دزدیده باشن باید برام عوضشو بگیری تو از من امانت گرفتی کاری نکن بیام اونجا ابروتو ببرم البته اگه برات مهم باشه
البته حق داری کسی که به حروم خوری عادت داره ازش بعید نیست کسی که به راحتی با همدستی شوهرش طلا میدزده امانتم کتمان میکنه باباتم که شاهد نبوده برو شکایت کن یه پولیم اینجوری به دست میاری .این پیامک و به من دادن میتونم ازشون شکایت کنم

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان اقامه دعوای تهمت و افترا را دارا میباشید