ترک قانونی خانه به علت بد دهانی والدین امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۱ #54417669

سلام.
دختری 32 ساله و مجرد هست که به همراه مادر، و برادر بزرگ و 2 فرزند بزرگ برادر، در یک خانه در شهر کوچک اشکذر استان یزد، زندگی میکند.
مادر، برادر و برادر بزرگ دختر بسیار با اون بد دهان و بد رفتار هستند و او را به مرز خودکشی و افسردگی کشانده اند.

به علت رفتارهای عجیب و گوشه گیری های اجباری خانواده دختر با وجود زیبایی و تحصیلات و شغل خوب، خواستگاری ندارد.
دختر برای رهایی از این خانه چه راه قانونی و شرعی دارد.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتواند مستقل زندگی نماید