ادعای ملک خریداری شده می نمایند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #54416310

سلام خدمت تمامی اساتید محترم
ضمن عرض خسته نباشید
پدربزرگ بنده حدودا ۲۵ سال پیش یک زمین زراعی و کشاورزی را از برادر خود خریداری می نماید که در آن زمان نزد عریضه نویس کاغذی را نوشته و خریدار و فروشنده و شهود آن را امضا می نمایند در کاغذ حدودات مورد معامله به صورت کامل درج شده است و مبلغی نیز که پرداخت شده به صورت کامل در آنجا قید شده است الآن پدربزرگ بنده فوت کرده‌اند و این ملک در تصرف پدر بنده می باشد.
در سوی دیگر پسر عموی پدرم هشت ماهی هست که ادعا می کند که پدر من نیز قبل از شما این ملک را از برادرش خریده است و می گوید که نوشته های دارد که عمویش و پدرش آن را امضا نموده اند.
اما آنچه که من قبلا از شخص فروشنده(عموی پدرم) که الان در قید حیات نیست پرسید ام ماجرا به این شکل بوده است
که ابتدا عموی پدرم ابتدا ملک خود را به پدر شخصی که الان ادعای آن را دارد واگذار می کند اما بعد از یکی دو ماه نصف ملک فروخته شده را پس می گیرد چند سال روی آن کار می‌کند و بعد از آن چند سال آن نصف را که پس گرفته به پدربزرگ بنده فروخته است.
حال که این آقا ادعای ملک را دارد فقط به صورت تهدید دعوا و از این قبیل می‌خواهد آن را پس بگیرد که ما چندین نوبت از درگیری جلوگیری نموده ایم و به او گفته ایم که ما این ملک را خریداری نموده ایم و اگر ادعایی هست از طریق دادگاه و شکایت پیگیری کن ولی ایشان ظاهرا شکایت کرده و شکایتش نتیجه بخش نبوده و الان برای ما مزاحمت ایجاد میکند مزاحمت نیز به این شکل است که زمین ها در کنار هم هستند یک روز برادرم آنجاست از دور به برادرم ناسزا می گوید یا یک روز که پدرم آنجا هست می رود و آنها را با حرفهای ناخوشایند تحریک می کند تا آنها نیز واکنش نشان دهند و درگیری فیزیکی به وجود بیاورند و از این درگیری فیزیکی منفعت طلبی بکند و هر آنچه که از دهنش در می آید را نثارشان می کند.
حال درخواست من از اساتید محترم این هست که بنده می‌خواهم به این وضعیت پایان دهم باید چه کاری انجام دهم البته عموی پدرم که ملک را به پدر بزرگم فروخته است فعلا در قید حیات نیست و پسرش وارث اوست که خود در زمان فروش یکی از امضاکنندگان ملک فروخته شده بوده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملک که در تصرف شما می باشد و قانون شما را مالک میشناسد. مگر آنکه طبق اسناد محکمه پسند خلاف این موضوع اثبات گردد.
ولی در حالت کلی ، تصرف شما بر ملک در طی ۲۵ سال ، عدم وجود ادعا از طرف عمو و فرزندانشان تا زمان حال اماره بر مالکیت شماست. اگر چنانچه دلیلی بر فسخ قرارداد نصف زمین از کل فروخته شده به پدر همسایگان خود دارید به هیچ وجه آنها نمیتوانند قانونا موفق به خلع ید شما از زمین شوند. هرچند که در وضع کنونی نیز با توجه به گذشت زمان و سکوت مدعی و پدرشان تاکنون، دلایل و امارات به نفع شماست .

سکوت بهترین پاسخ به تحریکات آنهاست. درگیری به ضرر شماست.