با صرفا تهدید شدن و ترساندن و مجبور به رابطه نامشروع؛ فرد شریک جرم میشه یا قربانی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۱ #54413734

بنده خانم متاهلی هستم و صاحب فرزند سال گذشته در شرکت بدلیل اینکه به رفتار شنیع مدیرم اعتراض کردم و بعد ۱۲ سال حق و حقوقم رو تو اداره تضییع کرده بودن و حق خواهی کردم منو میخواستن جدا اخراج کنن و بعد از بد حادثه با چه بدبختی تونستم یه کار تو کارگاهی که به رشتم نمیخورد پیدا کنم و از من تعهد گرفتن در منابع انسانی که جای دیگه اگر ازت ناراضی باشن اخراج میشی و بنده هم سعی کردم طرف مقابلم هر جور بود باهاش مدارا کنم و در عرض یک ماه و نیمی که تو این کارگاه بودم بهم مرد متاهلی که اونجا به اصطلاح تایید کننده من بود گفتن ما اگر اینجا خواستیم بکشیمت نباید حرف بزنی و اصلا نباید چیزی به بیرون درز کنه وگرنه تایید نمیشی و اخراج میشی و به تدریج که دیدن من هیچ عکس العملی رو کارهاشون انجام نمیدن روزی در وقت استراحت در اتاق رو بستن و به من تجاوز کردن و من اون موقع اقدام خاصی نکردم اما دیگه برام تایید شدن مهم نبود به هر سختی بود تو موقعیتی که غیر ممکن بود جابه جا شم جا پیدا کردم و به شوهرم گفتم و با شوهرم به اتفاق به عقیدتی اداره گفتیم در ضمن من با این اقا هیچ تو واتساپ و غیره نه پیام دادم نه عکسی چتی هیچی نبوده حالا منو کردن شریک جرم چون از ابتدا به عقیدتی نگفتم و میخوان لغو قراردادم کنن و اونم اخراجه فکر کنم ایا درسته؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در تصوص موضوع مطروحه..
متاسفانه هرچند در جرایم ارتکابی اینچنینی، زنان همواره قربانیان جامعه بوده اند.. ولی از نظر حقوقی، بار اثباتی این چنین جرایم که اغلب بدون شاهد و دلیل رخ می دهند، در مراجع قضایی مشکل می باشد.. با اینحال نافی این حق شکایت و پیگیری کیفری شما نبوده و شما می توانید در صورت داشتن مدارک مستدل علیه مرتکب اقامه دعوی کیفری نمائید..
و در خصوص مقررات اداری و استخدامی ادارات.. هر اداره و یا شرکتی تابع تصمیمات اداری خود بوده و مطابق آن عمل می کند..
موفق باشید..

با سلام
اگر ایشان بدون رضایت شما و به زور و اجبار به شما تجاوز کرده در هر صورت مرتکب جرم تجاوز شده.و اگر مدرکی دارید میتوانید از ایشان شکایت کنید.
اما در خصوص موارد اخراج و ...هر شرکت و اداره ای طبق قوانین خود عمل می‌کند.

با سلام و احترام
اثبات این موارد در دادگاه سخت است، اما در مورد مقررات اداری و انتظامی شما نمی‌توان نظر داد و بستگی به قوانین اداره ی شما دارد
اگر تهدید و اکراه به نحوی باشد که قابل تحمل نباشد شخص قربانی محسوب می‌شود