ایا مدیر قبلی ساختمان میتواند پیگیر شکایت خود شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #54400372

سلام
بدنبال سوال قبلی خودم که مختصر عنوان میکنم با مدیر ساختمان بعلت ارائه نکردن صورت حساب و فاکتور هزینه اختلاف داشتم و کتبا اعلام کردم از این به بعد هزینه های ساختمان را با دیدن قبض های برق و اب و گاز و فاکتور هرینه های انجام شده فقط یهم خود را پرداخت میکنم .
شارژ ماهیانه تعیین شده مبلغ ۶۰ هزار تومن و اب را نفری و گار را واحدی محاسبه مبشود.
من سهم خود را بابت و اب و گاز و برق و نطافت محاسبه میکردم و تز طربق واریز نقدی به حساب مدیر ساختمان واریز کردم تمام فبش ها موجود است مدیر ساختمان هم پولی را ماهیانه میگرفته صرف همین هزینه ها کرده است دو ماه پیش مالکین واحدها مدیر ساختمان را قبل پایان دوسال عوض کردند و در حال حاضر شخصی دیگر در ساختمان مدیر میباشد چند روز پیش برگ احضاریه ای بدستم رسیده که مدیر قبلی از من شکایت کرده است . سوال این است که
۱-ایا روز جلسه قاضی بعلت اینکه ایشان در حال حاضر فاقد سمت مدیریت است دادخواست ایشان را رد میکند
۲-ایا در روز جلسه مدیر جدید در جلسه حاضر شود ضمن اینکه مدیر جدید به من گفته گذشته را فراموش کن وتمایلی به شرکت در جلسه دادگاه ندارد
۳-ایا قاضی در روز جلسه با وجود اینکه ایشان سمتی ندارد اجازه می دهد پیگیر شکایتش باشد.
۴- ایا من با وجود پرداخت سهم خود را درخصوص قبوض گاز واب وبرق ونظافت،میبایستی طبق ادعای ایشان باید شارز ماهیانه را باید پرداخت کنم یعنی به نظر ایشان پرداختهای من شارژ نیست توجه داشته باشید که حق شارژ ماهیانه ۶۰هزارتومن ایشان با همین پول قبوض را پرداخت میکرده است

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
خواسته خواهان چیست؟

بستگی به موضوع شکایت ایشان دارد باید با مراجعه به شعبه از موضوع مطلع شوید

با سلام در صورت عدم پرداخت شارژ ساختمان توسط شما مدیر میتواند اظهار نامه بدهد و سپس دادخواست برای گرفتن بدهی ها با توجه به اینکه شما شارژ ساختمان پرداخت کرده اید و فیش های ان موجود است پس مدیر سابق حق نداشته بابت بدهی دادخواست بدهد در جلسه دادگاه باید مدیر سابق که ادعا کرده و هم مدیر جدید ساختمان حضور داشته باشند و فاکتور های که مدیر بابت ساختمان پرداخت کرده و قبض های پرداخت شده ضمیمه شود ضمن اینکه فیش های پرداختی شما بررسی می شود

بستگی دارد
باید به داخواست مراجعه کنید و ببینید بر چه اساس از شما شکایت شده است و خواسته خواهان چیست