آیا دادگاه هزینه دادرسی تجدید نظر خواهی را از من خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۶۱ #54392320

حکم محکومیت مهریه صادر شده است بعد برای تجدید نظر اقدام کردم که جلسه اعسار از هزینه تجدید نظر خواهی برگزار شد و سپس روی رای اعسار اعتراض زدم و رای قبلی تایید شد، حال اگر بخواهم درخواست ابطال دادخواست ( انصراف از دادخواست تجدید نظر مهریه ) بدهم.
آیا دادگاه در آینده هزینه دادرسی تجدید نظر خواهی را از من خواهد گرفت؟
آیا مشکل خاصی به خاطر اینکه رای مهریه با تاخیر قطعی می‌شود پیش می‌آید؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همین که هزینه تجدیدنظرخواهی را پرداخت ننمایید تجدیدنظرخواهی شما رد می‌شود و مطابق حکم دادگاه بدوی عمل خواهد شد

با سلام اگر نخواهید تجدیدنطرخواهی کنید هزینه ای از شما نخواهند گرفت. و مشکلی برای رای مهریه و تاخیر در قطعیت آن برای شما ایجاد نخواهد شد.

شمبا توجه به رد دعوی اعسار از پرداخت هزینه دادرسی
می بایست پس از صدور اخطار ظرف ده روز هزینه تجدیدنظر خواهی را واریز کنید در غیر این صورت تجدیدنطر خواهی شما رد خواهد شد . مشکلی از بابت تاخیر در مهریه وجود نخواهد داشت و اگر هزینه تجدیدنطر را ندهید حکم مهریه قطعی خواهد شددو بهتر است دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به در جهت اقساطی کردن آن مطرح کنید