اگر اعتراضی به دادگاه تجدید نظر باشد باید چگونه مطرح شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۹ #54390619

سلام وقت بخیر
زوج درخواست طلاق داده اند و زوجه را از منزل مشترک بیرون کردند.زوج درخواست تمکین دادند.زوجه دوبار به منزل مشترک برگشتند طبق دستور قاضی بار اول زوج منزل را تخلیه کرده بدون اطلاع به همسرشان. و صورت جلسه شد. بار دوم به نشانی جدید رفتند که اصلا منزلی وجود نداشت و باز صورت جلسه شد. یکبار هم اظهارنامه فرستاده شده به زوج که همسرتان خواهان بازگشت هستند اما جوابی ندادند.یک روز قبل از دادگاهی زوج مبلغی خیلی کم را به حساب دادگستری واریز کردند.در دادگاه تجدید نظر دو ماه زودتر و قبل از موعد دادگاهی و بررسی پرونده و بدون توجه به این مدارک و بدون توجه به شرایط سخت زندگی زوجه از نظر اقتصادی درخواست ترک انفاق را رد کردند.
ایا میتوان باز اعتراض کرد؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حتما اعتراض کنید در وقت مقرر

با تنظیم لایحه به استناد مدارک و دلایل مدلل به رای اعتراض کنید

درود بر شما، چنانچه رای قطعی صادر شده باشد، قابل اعتراض نخواهد بود.

شوهرتان کاملا قانونی عمل کرده و باتوجه به قطعی شد رای در تجدید نظر باید اقدام دیگری بکنید

درود
اگر رای قطعی است نمی توانید اعتراض کنید.

با درود تا مهلت اعتراض باقی است مستند و مستدل به رای معترض شوید، اگر متخصص هستید که هیچ وگرنه لایحه‌ اعتراضیه محکمه پسند را می‌بایست وکیل تنظیم نمایید.

سلام
اگر مهلت تجدیدنظرخواهی تمام نشده با اخذ مشاوره از وکیل جهت تنظیم لایحه اعتراض کنید.