درخواست اجرت المثل و اجاره بهای آن یکسال و خسارت دادرسی را از طریق دادگاه حقوقی نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #54384867

با سلام
بنده در حدود ۶ سال پیش به مدت ۱ سال در منزل شخصی همسرم بدون هیچگونه قرارداد و اجاره نامه ای به درخواست ایشان و به همراه ایشان سکونت داشتیم,
هم اکنون ایشان بعد از گذشت ۵ سال و به دلیل مشکلات خانوادگی که جداگانه از هم نیز زندگی می نماییم, از اینجانب درخواست اجرت مثل و اجاره بهای آن یکسال و خسارت دادرسی را از طریق دادگاه حقوقی نموده است. درخواست راهنمایی داشتم.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات این امر با ایشان است ولی در صورت عدم ادله کافی برای اثبات و نیز انکار شما این شکایت نتیجه بخش نیست
ولکن نفقه و مهریه میبایست پرداخت گردد

توضیحات به طور کامل می بایست ارائه تا راهکار مناسب داده شود.