چک را امانت به او داده بودم، ادعای گم شدنش را دارد، چگونه از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #54358662

سلام
چکی داشتم مال دو سال پیش بوده دست شریک بوده به امانت گذاشته بودم بعد مدتی اومد بهم گفت که گم شده چکی مفقودی چک و زدم بعدشم شراکتمو باش بهم زدم حالا شکایت که کردم دادگاه میگه چون بحث شراکته میگن باید دادگاه حقوقی مسئله رو حل کنه میخواستم ببینم دادگاه حقوقی باید این کارو کنه یا نه ممنون میشم راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دادخواست استرداد چک امانی را بطرفیت شخص تقدیم دادگاه نمایید و دلایل و مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید

راهکاری که می توان بعد از گرفتن جلوی چک به شما پیشنهاد داد اینه که در دادگاه های حقوقی دادخواست استرداد چک را مطرح کنید. در این دادخواست وی باید ذکر کنید که اصلا بدهکار نبوده است و چک به امانت دست آن شخص بوده و برای اثبات این گفته باید مدرکی را نیز ارائه کنید.حالا رسیدی اگه بوده گواهان یا مطلعینی که در جریان امور بودند و ...