نفقه پرداخت کردم ولی شکایت کردن که نفقه پرداخت نمیکنند، آیا در صورت رد شکایت ایشون میتوانم با عنوان افترا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۳ #54351603

سلام
خانومم بعد از دو روز قهر و رفتن به منزل پدرشان از من ۴ تا شکایت کرده یکیش پرداخت نکردن نفقه بود، هم کیفری هم حقوقی که در این شش ماه گذشته پرینت حساب درآوردم و شش میلیون واریزی به حساب ایشون داشتم ضمنا ما زندگی پر هزینه ای داشتیم همیشه و در رفاه کامل بودند، احتمالا شکایت ایشان رد خواهد شد.
آیا بعد از رد شدن شکایت ایشان من میتونم از ایشون شکایت کنم به عنوان افترا یا خلاف واقع؟
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند می توانید شکایت کنید اما به دلیل فقدان سو نیت بعید است رای به نفع شما صادر شود

سلام

از شاکی نمی توان تحت عنوان افترا شکایت کرد

سلام
به نظر نتیجه ای عائد شما نخواهد شد، چنانچه تجربه همکار محترم آقای پور حکیمی مبین آن است و عدم داشتن سوء نیت همسرتان و اقدام برای احقاق حقی که آقای قربانی عزیز فرمودند.

سلام
اگرشکایت ایشان منجر به قرار منع تعقیب شد
تحت عنوان افتراء شکایت کنید

به اعتقاد بنده طبق تجربه ، شکایت شما بی نتیجه خواهد شد یعنی جرم اثبات نمیشود

با سلام
با توجه به عدم وقوع سو نیت از ناحیه همسرتان وبا توجه به اینکه نامبرده در جهت احقاق حق خود مبادرت به طرح دعوی نموده است هرچند منتهی به قرار منع تعقیب برای شما شده لذا اعاده حیثیت واتهام افترا قابل پذیرش قرار نخواهد گرفت

شکایت تحت عنوان افتراء یا خلاف واقع بی نتیجه است