آیا دادگاه امکان تعلیق کردن رای حبس مربوطه رو دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #54346968

با سلام خسته نباشید
اخوی من بعنوان متهم، دادگاه براشون رای صادر کرده بابت جعل کارت رو گرفتی و استفاده از سند مذکور و استفاده از البسه نظامی که ایشون لایحه داده بودند که سونیت نداشته و استفاده از کارت نکردن، و اینکه کارت رو گرفتی بوده و جعل نبوده داخل فرودگاه ایشون رو بازداشت رده بودند با البسه نظامی که رای دادگاه به شرح زیر میباشد سیوال بنده این هست که با وجود فقدان سابقه کیفری، عدم سوءنیت، عدم شاکی خصوصی، و عدم توجه دادگاه به خرید فروش البسه و پوشش ان توسط اشخاص ایا دادگاه امکان تعلیق کردن رای حبس مربوطه رو داره یا خیر؟
به موجب کیفر خواست شماره ___ مورخ ۳۰/۱۱/۹۸ صادره از شعبه اول دادیاری دادسرای نظامی قم، بسیجی فعال ___فرزند ____ متولد ۱۳۷۲، فاقد سابقه و آزاد با تودیع وثیقه، متهم است به جعل کارت هویت سپاه استفاده از کارت جعلی، استفاده از البسه نظامی پاسداری با درجه ستوان یکمی، دادگاه با عنایت به محتویات پرونده از جمله گزارش فرماندهی قرارگاه عملیاتی به استناد گزارش واصله از حفاظت فرماندهی سپاه، تحقیقات انجام شده، کارت جعلی ارائه شده به مامورین سپاهی فرودگاه و گزارش مامورین مبنی بر ملبس بودن به لباس رسمی سپاه، اقرار متهم در جلسه تحقیقات که در مرحله تحقیقات مقدماتی بر تمامی موارد اتهامی خود و نیز در جلسه دادگاه و دفاعیات با لوجه که در اثر ترس در مرحله اولیه این اظهارات را نوشته است و سوءنیت در پوشیدن لباس مخصوص سپاه نداشته است به نظر دادگاه بزه های انتسابی محرز و مسلم است لذا به استناد ماده ۵۳۷ قانون مجازات اسالمی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۱۲۶ قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح و با رعایت ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسالمی مصوب ۱۳۹۲ متهم موصوصوف را به جهت جعل ( رو گرفت ) به پرداخت دوازده میلیون لایر جزای نقدی و به جهت استفاده از آن به پرداخت دوازده میلیون
لایر جزای نقدی در حق صندوق دولت و به جهت استفاده از لباس رسمی سپاه به تحمل دو سال حبس با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم می نماید که طبق مفاد ماده ۱۳۴ مار الذکر مجازات اشد قابل اجرا می باشد. رای دادگاه بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در دادگاه تجدید نظر استان قم می باشد.
با تشکر از وقت شرف لطفا نظرتون با اشارات فوق بفرماید

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم ایشان ازجمله جرایمی است که قابل تعلیق, نمی باشد مگردفاع قابل قبولی, دردادگاه تجدیدنظرارایه دهند

سلام به هر حال تجدید نظر خواهی را انجام دهید با توجه به بخشنامه های حبس زدایی وقانون مجازات اسلامی، قضات محترم تجدید نظر با امعان نظر بیشتر شرایط مرتکب را در نظر می گیرند واظهار ندامت و پشیمانی را ترتیب اثر می دهند و امکان تعلیق مجازات غیر ممکن نیست..