میتوانم روی حکم قاضی که حکم قطعی صادر کرده اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۵ #54324772

باسلام
من در دادگاه کیفری محکوم به پرداخت دیه شدم شاکی دو نفر شاهد که یک نفر از شاهدین داماد شکی بوده و شاهد دوم پسر عمو شاکی بوده گفتن که دیدن من انها را مورد ضرب و شتم قرار دادم و قاضی شهادت انها را قبول و حکم قطعی صادر کرده که من دیه پرداخت کنم درصورتی که من با انها به هیچ وجه درگیر نشدم قاضی نکم قطعی صادر کرده من میتوانم روی حکم قاضی که حکم قطعی صادر کرده اعتراض کنم؟ ممنوم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که حکم قطعی و مطابق با شرع و قانون باشد،خیر ، نمی‌توانید اعتراض کنید.

باسلام درصورتی که دادگاه بدوی باشد و مهلت مقرره ۲۰روز بعد از ابلاغ رای نگذشته باشد میتوانید به رای اصداری اعتراض نمایید.

با توجه به صدور رای قطعی نمی توانید اعتراض نمایید

اگه حکم غیر شرعی یا قانونی باشه امکان اعتراض وجود دارد

سلام . در صورت قطعی شدن خیر .

در صورتی که حکم صادره قطعی باشد خیر