در برخورد سه خودرو، نحوه شکایت از راننده فراری از صحنه تصادف چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #54319588

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
چند ماه پیش خودرو پژو پارس صفر ۹۸ بنده در کنار خیابان در محل مناسب پارک بود. زمانی که به سمت خودرو بازگشتم متوجه آسیب زیادی به درب ها و گلکیر خودرو از سمت راننده شدم، که خودرو سمند منحرف شده بود و به ماشین من برخورد کرده بود. خودرو سمند میگفت راننده پشتی به من زد و فرار کرد که منحرف شدم و به ماشین شما خوردم. پس از تماس با پلیس و حضور در محل، ایشان سپر عقب سمند را بررسی کرد و از جای رنگ باقی مانده گفت که راننده فراری مقصر است و هیچ گونه کروکی نکشید و گفت برو شکایت کن.
مخواستم ببینم چطور شخص را پیدا کنم؟
و آیا راننده سمند مقصر نبود و نباید به من خسارت پرداخت میکرد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به صورتجلسه تنظیمی در مان حادثه دارد
قبل از هر اقدامی مراتب را تامین دلیل نمایید
در صورت داشتن الاعات راننده فراری علیه ایشان طرح دعوا کنید و علیهراننده سمند نیز می توانید اقامه دعوا کنید اما وصول نتیجه قطعی نیست

سلام- بستگی به نظر کارشناس و افسر راهنمایی و رانندگی دارد و صورتجلسه ای که آن وقت برای شما تنظیم کرده است. شما می توانید شکایت خویش را به شورای حل اختلاف مطرح نموده و تامین دلیل خواسته بدهید کارشناس مشخص می کنند و موضوع پیگیری خواهد شد. اگر دوربینی هم در آن مکان نصب شده باشد خودروی فراری تعقیب خواهد شد/.