برای تحویل خودرو چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #54297620

با سلام بند در تاریخ ۹۸.۷.۳۰ از یکی از دفاتر فروش خودرو حواله خریداری کردم که مبنب بر اینکه خودرو ۴۰ روز و حتی کمتر از چهل روز تحویل داده شود و با این شرایط که اگر خودرو تحویل داده نشد برا هر روز جریمه دیر کرد داد شود که متا سفانه در حال حاضر خودرو تحویل داده نشد هیچ دفتری که از خریدم پاسخگو نیستن و به --------وا گذار میکنن در صورتی طرف قرداد بند دفتر فروش بوده و بعد از چن ماه نتوجه شدم که حواله اتو خدمت بود و هیچگونه جریمه تاخیری تعلق نمیگیره و ما مانده ایم که چه کنیم و اینکه برگه قردادی به بنده داده نشد وفقط یک عکس از برگ قرداد دارم که با مهر امضاء مدیر دفتر فروش و دفتر اصلی ان در تهران میباشد میخواستم بدونم با این شرایط میتونم چکار کنم ایا حتما برا شکایت باید برگه اصلی قرداد باشه یا با همون عکس میشه البته این در صورتی هست که اسم و مشخصات بند در -----------ثبت شد و طی تماس با --------------اعلام کرد که این حواله اتو خدمت و فعلا معلوم نیست کی فاکتور بشه لطف بفرماییید وبنده را راهنمایی کنیید ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و مناسب بایستی قرارداد تنظیمی شما رویت و مطالعه گردد

با سلام
در این مورد بایستی اصل قرارداد مطالعه شود

سلام
باید اصل قرارداد را ارائه دهید

برای طرح دعوی باید اصل قرارداد ارائه شود مگر آنکه موضوع الزام به تحویل قرارداد نیز در زمره خواسته ها درج شده باشد .