آیا اکنون که برایم محرز شده این ملک با پرداخت جریمه به شهرداری پایان کار گرفته و خلاف ساخته شده، می توانم از وی شاکی شده و جریمه بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #54296033

طبقه سوم از یک ساختمان پنج طبقه پنج واحدی را خریداری کرده ام. در هنگام تنظیم قول نامه مالک هیچ صحبتی از اینکه یک طبقه خلاف ساخته است نکرد و حتی اذعان می نمود که همه اصول ساخت و ساز را رعایت نموده است و اینجانب با فرض اینکه سازنده همه استاندارهای نظام مهندسی و شهرداری را رعایت کرده است اقدام به خرید نمودم
آیا اکنون که برایم محرز شده این ملک استاندارهای نظام مهندسی را پاس نکرده و با پرداخت جریمه به شهرداری پایان کار گرفته و خلاف ساخته می توانم از وی شاکی شده و جریمه بگیرم؟
چون درست است که سازنده جریمه خلاف خود به شهرداری را پرداخت کرده است ولی بابت خلافی که انجام داده و این خلاف وی بطور مثال منجر به این شده که مشاعات ساختمان در حالیکه باید توسط چهار خانه وار مورد استفاده قرار می گرفته توسط پنج خانه وار استفاده شود و مثلا دسترسی پارکینگ ها یا راه عبورها از استانداردهای نظام مهندسی خارج گردد به خریداران بی نوا که از این موضوع بی خبر بوده اند و فکر می کرده اند در حال خرید یک ملک با تمامی استانداردهای لازم هستند هیچ جریمه ای پرداخت نکرده است و حتی آنها را در جریان این عمل خلاف خود قرار نداده است

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مورد معامله خریداری شده معیوب است می توانید فسخ کنید اما فسخ فوری ست چنانچه به فوریت فسخ نکردید بابت عیوب می توانید تقاضای خسارات کنید.