من چطوری میتونم از این خانواده شکایت کنم بابت دخالتشون و این بلاتکلیفی ها؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۴ #54285359

با سلام
من یک سال عقد هستم و همسرم ۶ ماه رفته و هیچ خبری ازش نیست ( باعث بانی تمام مشکلات ما خواهر شوهرم بود)هر بار با دخالتاش و بد ذاتی هاش کاری میکرد میونه ی ما رو بهم بزنه
من شکایت ترک انفاق کردم و ایشان هر ماه پول کمی واریز میکنه
اموالشم انتقال داده به اسم خواهرش که مهریه پرداخت نکنه
هرچیزی که زوج برام خریده از وسایل بهداشتی و ارایشی و لباس و تمام وسایل شخصی من رو خواهر شوهرم برده (بدون اجازه و در نبود من).
و مدام به شوهرم میگه به زنت بگو زندگیت و میسپارم دست روزگار و همسرمم میاد اینو به من میگه
این اقا برخلاف سنش هیچگونه استقلالی از خودش نداره.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
موارد ذکرشده ودخالت اطرفیان عنوان مجرمانه ایی ندارد لکن با توجه به وضعیت شما بهتر است مهریه را به اجرا بزارید

با سلام
کاش می نوشتید که الان در وضعیت ازدواج هستید یعنی زندگی مستقل خود را شروع کرده اید و همسرتان منزل محل زندگی مشترک تان را ترک کرده یا خیر. در وهله اول می توانید برای دخالت های خواهرهمسرتان یک اظهار نامه بطرفیت ایشان تهیه و نامبرده را از دخالت های بیمورد در زندگی مشترکتان برحذر فرمائید و چنانچه افاقه نکرده ضمن شکایت از ایشان با استناد به مورد فوق اقدام کنید. در ثانی چنانچه همسرتان قصد بازگشت ندارد طی دادخواست موارد را به ایشان از طریق همین اظهار نامه اعلام و از ایشان درخواست کنید به زندگی مشترکتان برگردد و نسبت به تعهدات جاری در سند ازدواج پایبند باشد. می توانید از طریق بزرگان خانواده و فامیل نیز اقدام فرمائید. آخرین راه حل همیشه طلاق خواهد بود.

در صورت اثبات ترک منزل به مدت شش ماه زن حق درخواست طلاق را دارد

شکایت پیرامون هر مشکل و جروبحث خانوادگی مفهومی ندارد.صرف دخالت های خواهر شوهر در زندگی شما دلیلی کافی بر شکایت نیست اما باتوجه ب اینکه همسرتان شش ماه رفته و هیچ خبری از ایشان ندارید میتونید مطابق قانون درخواست طلاق بدید

با سلام
دخالت اطرافیان در زندگی خصوصی تان عنوان مجرمانه ندارد .

دخالت اطرافیان زن و شوهر در زندگی زوجین عنوان مجرمانه ندارد.
به استناد شروط ضمن عقد یا اینکه زوج بیش از ۶ ماه متواری گردیده تقاضای طلاق به جهت عسر و حرج نمایید

سلام در قانون برای دخالت کردن جرم انگاری نشده است ولی اگر شخصی جرمی مرتکب شود و شخص ثالثی وی را تحریک موثر کند معاون جرم است بنابر شرایط خاص تحت عنوان مزاحمت میتوان شکایت کرد