کارمند ثبت احوال میگوید امکان حذف پسوند وجود ندارد؛ راه حل شما چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۳ #54240257

سلام، ویردی سیاه بیل با استناد به جد پدری به وردی سیاه بیل قابل اصلاح است اما کارمند ثبت احوال میگوید امکان حذف پسوند وجود ندارد چون فامیلی کوتاه میشود و فراوانی ش کم است! راه حل شما چیست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه می توانید اقدام نمایید.

سلام اقدام به طرح دعوی در دادگاه علیه اداره ثبت احوال کنید

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی در دادگاه علیه اداره ثبت احوال کنید

تغییر پیشوند و پسوند از نام خانوادگی امکانپذیر هست اما برای تغییر نام خانوادگی شما باید از پیشنهاد های ثبت احوال استفاده کنید و مخیر ب انتخاب هر نام خانوادگی برای خود نمیباشید

امکان حذف پسوند و یا پیشوند از نام خانوادگی وجود دارد ولی با توجه به اینکه شما قصد تغییر نام خانوادگی خود را دارید تنها امکان انتخاب نام خانوادگی جدید از میان اسامی پیشنهادی اداره ثبت احوال را داشته و نمیتوانید هر نامی که تمایل دارید را به عنوان نام خانوادگی انتخاب کنید .

با سلام
امکان حذف پسوند وجود دارد منتهی شما می خواهید نام خانوادگی خود را تغییر دهید به نام خانوادگی جد پدری خود بازگردید (هر چند به اشتباه طی چندیدن سال تغییر یافته و عمدی در تغییر آن وجود نداشته) و امکان این موضوع وجودندارد .
تغییر نام خانوادگی (به جز نام خانوادگی قبلی ) نیز شرایط دیگری به جز حذف پسوند دارد

با سلام
حذف پسوند نام خانوادگی امری قانونی و قابل حذف شدن است، اما برای انجام این کار باید درخواست حذف پسوند به یکی از ادارات ثبت احوال سراسر کشور داده شود. اگر قبول نکردند می توانید از طریق دادگاه با بردن ادله اقدام کنید