چجوری ثابت کنن که فقط قرار بر اعیان بوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #54206697

سلام وقتتون بخیر.پدربزرگم در زمان حیاتشون به عموم اجازه دادن طبقه بالای خونشو(ویلایی) بسازه برای این کار با همه بچه هاش مشورت کرد و گفت اگه راضی باشین چنین کاری انجام بشه و همه قبول کردن و گفتن چون سند بالا رو جدا میزنن مشکلی نداره. اما وقتی که عموم سند زده تغییر کاربری داده به آپارتمان و به عرصه و اعیان زده و پدربزرگم چون سواد نداشتن چنین موردیو نفهمیده.حالا که میخوان ارث رو تقسیم کنن از حیاط پایین سهم داره

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سند عمویش ما مشاعی و از کل عرصه و اعیان است از همه چیز آن حق دارند اما اگر فقط مربوط به طبقه فوقانی است از همان طبقه حق دارند در این مورد باید سند را دید تا بشود اظهار نظر نمود اگر شما بتوانید ثابت کنید که عموی شما بر خلاف توافق سند گرفته اند می توانید نسبت به درخواست ابطال سند اقدام کنید اما سعی کنید مشکل را به طور کد خدا منشی حل و فصل نمایید تا دچار راهروهای دادگستری نشوید