رویه برای تقسیط مهریه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #54166568

سوالم اینه که نامه استعلام حقوق میزنن؟ ایا از تامین اجتماعی هم چک میکنند که با حقوق چقدر بیمه من رد میشه؟
اگر من تظاهر کنم ۳ تومن حقوق میگیرم و بفهمن حقوقم بیشتر اتفاقی میافتهء؟ جرمه؟ یا نه میان به میزان مشخص از حقوقم برداشت میکنن؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پنهان کاری با عنوان فرار از دین جرم است

ماده۱۶ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی:
هرگاه محکوم‌علیه در صورت اموال خود موضوع مواد (۳) و (۸) این قانون، به منظور فرار از اجرای حکم از اعلام کامل اموال خود مطابق مقررات این قانون خودداری کند یا پس از صدور حکم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده‌ است دادگاه ضمن حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق محکوم‌علیه را به حبس تعزیری درجه هفت محکوم خواهد کرد.

با سلام
برای تقسیط مهریه شما باید با داشتن مدارک بر عدم تمکن مالی و معرفی دو شاهد دادخواست اعسار دهید و در صورت موافقت با اعسار شما مهریه بصورت اقساطی پرداخت خواهد شد .
بله همسر شما در صورت آشنا بودن و اطمینان داشتن از دارایی و حقوق شما میتواند با ادله در دادگاه اثبات نماید .