نحوه آزاد شدن چک برگشتی بعد از مزایده مال معرفی شده

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱ #54143584

سلام و وقت به خیر، بنده به خاطر چک برگشتی زندان بودم، پدرم سند خانه را به عنوان معرفی مال گذاشت و آزاد شدم، پس از مدتی مزایده برگزار شد و خود طلبکار خرید. یک ماه پیش هم از شهرداری اومدن بازدید با عنوان مقدمات انتقال سند مزایده‌ای، ولی هنوز حساب چک باز نشده. چکار باید کنم؟ بانک هم میگه چک رو بیار، چک دست طرفه هنوز، مگر خود دادگاه نمی‌گیره ازش؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، از اجرای احکام بخواهید لاشه چک و گواهی عدم پرداخت را در قبال تنظیم سند رسمی به اجرای احکام تحویل دهد.

سلام، در هنگام انتقال احرایی پیگیر استرداد لاشه چک باشید

سلام تا پایان تشریفات مزایده و تحویل و واریز وجوه و انتقال سند مالکیت این امکان وجود ندارد

با سلام
از دادورز پرونده اجرایی تقاضا کنید لاشه چک مزبور و گواهی عدم پرداخت در قبال تنظیم سند رسمی ملک از محکوم له اخذ و به شما تسلیم شود.

از اجرای احکام گواهی درخصوص پرداخت شدن وجه چک موصوف و تسویه شدن آن اخذ و به بانک ارائه کنید در صورتی که چک رو عودت نده میتونید دادخواست استرداد لاشه چک بدید

سلام .از طریق اجرای احکام پیگیر شوید تا لاشه چک را از محکوم له بخواهند .در صورتی که اقدامی در اینخصوص صورت نگرفت از دادورز بخواهید با توجه به پرداخت بدهی موضوع چک نامه ای چک رفع سواثر از چک صادر و رفع انسدا. از حساب را به بانک اعلام نمایند در اینصورت نیازی به لاشه چک نمیباشد رفع سو اثر خواهد شد

با درود ، اولا با قاضی اجرای احکام مربوطه هماهنگ کنید که به محض انتقال سند رسمی بنام خریدار ملک ، همزمان طرف هم،لاشه اصل چک با گواهینامه عدم پرداخت چک را به اجرای احکام مربوطه تحویل دهند، اگر تحویل نداد، ابتدا باستناد پرونده اجرا ، اظهارنامه ای بر استرداد لاشه اصل چک با اصل گواهینامه عدم پرداخت چک را ظرف مدت ۲۴ ساعت بشما مسترد نمایند بازهم اگر عمل نکرد دادخواست استرداد لاشه اصل چک با گواهینامه عدم پرداخت چک را از دفتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف یا دادگاه صالح مطرح نمایید