نحوه جرح شهود چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۵ #54132062

وجه نقد به خانمی دادم و ازشون سفته گرفتم تاریخ صدور آبان ۹۷ هست و تاریخ سر رسید اسفند ۹۸ میباشد با توجه به اینکه از شوهرش در حال جدا شدن و طلاق گرفتن است خونه پدرشون هستن اموال منقول و غیر منقول ندارد و میدونم پول دارد و حدود دی ۹۸ پول از حساب کشیده بیرون و سه تا شاهد داره که معسر هست چه سوالاتی از شاهدا بپرسم که دروغشان پیش قاضی ثابت بشود؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای استعلام حساب بانکی و استعلام از پلیس راهور جهت تعیین خودروی احتمالی به نام ایشان و استعلام پلاک ثبتی از اداره ثبت را بدهید. ضمنا سوالات ریز درخصوص میزان بدهی و درآمد ایشان و اموال و ... از جمله سوالات اعسار است

با سلام .شما باید در خصوص حساب های بانکی ایشان تقاضای استعلام و پرینت دهید تا مشخص گردد که سابق بر طرح دعوا وجوهی در حساب داشته است .و اینکه از شهود دررخصوص میزان آشنایی و کلیه اموال پرسش نمایید