درخواست راهنمایی به منظور ثبت شکایت از یک دستفروش متقلب و کلاهبردار دارم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۷ #54126455

با سلام و عرض خسته نباشید اگه بخوام به صورت کوتاه سوال بپرسم اینکه اگه بنده از یه دستفروش یه کالایی که ایشان اذعان داشته اند که "جنس اصل هست و با قیمت بسیار پایین تر از بازار می فروشم" خریده باشم و بعد متوجه بشم که این جنس به کل تقلبی بوده و با قیمت بیشتر از بازار نیز به بنده فروخته است، بایستی از چه مرجعی شکایت خودم رو پیش ببرم البته باید بگم بنده از ایشون شماره دستگاه کارتخوان(که البته از همین شماره میتوان به اطلاعات مالک نظیر نشانی، شماره تلفن و ... رسید)، شماره تماس (که البته دیگر به بنده پاسخگو نیستند) و تصویر چهره هم دارم، منتهی یک سری از دوستان می فرمایند چون کلاهبرداری زیر ۲۰ میلیون تومان بوده بایستی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کار رو پیش ببرم و یه سری از دوستان میگن بایستی از طریق دادسرا برم جلو، از همین جهت می خواستم بدونم از چه طریق بایستی شکایتم رو پیش ببرم!؟ باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مورد سوال جنبه کیفری کلاهبرداری ندارد صرفا می توانید مطالبه ثمن را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام امکان طرح و اقامه شکایت به استناد دلایل و مدا ک را دارا می باشید و باید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

با درود جرمی واقع نشده است، لیکن حقوقی میتوانید اقدام نمایید و دادخواست دهید.

سلام.
موضوعتون فاقد وصف کیفری و کلاهبرداریه و قاعدتا باید از طریق حقوقی و تقدیم دادخواست فسخ اقدام کنید..

با سلام
از طریق خدمات الکترونیک قضایی علیه ایشون شکایت مطرح کنید.با از اطلاعاتی که نسبت به ایشون دارید استفاده کنید.

سلام با توجه به سوال شما شرایط کلاهبرداری وجود نداشته است موضوع شما وصف حقوقی است ‌ موفق باشید

انچه شما بیان نموده اید مصداق کلاهبرداری نیست، وصف‌ حقوقی دارد و باید به استناد خیار تدلیس و یا غبن معامله را فسخ و ثمن را استرداد کنید