برای ثبت تقاضای طلاق چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #54114589

با سلام و وقت بخیر
حدود دوساله شوهرم رفته نه نفقه میده نه مسکن و اثاث تهیه میکنه.. مراحل شکایت ترک انفاق رو انجام دادم حکم جلب هم دارم الان بعد دو سال خسته شدم راهی بجز طلاق ندارم.. رفتم دفتر خدمات قضایی گفت باید اول تو سایت ثبت نام طلاق کنی!! سایت هم بسته هست تا برج ۶! مگه میشه؟ چطور پیگیر طلاقم بشم نمیتونم خا برج ۶ صبر کنم راه دیگه ای نیس آیا؟ من مشهدم. بگید چیکار کنم کجا برم ممنون میشم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای دادخواست طلاق بایستی از طریق ارایه دادخواست عدم امکان سازش به دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید و نیز به دلیل بخشنامه جدید مبنی بر ظرفیت طلاق برای هر استان بایستی نوبت گیری شود .

سلام
بهتر از شهر دیگه اقدام کنید

در حال حاضر سایت تصمیم باز بوده و قادر به ثبت نام در آن هستید . ولی توصیه میشود از طریق دادگستری مشهد اقدام نکنید . در صورت اقدام از طریق دادگستری مشهد تضمینی برای اخذ نتیجه وجود نخواهد داشت .

سلام
مگه میشه؟ بله
برج ۶ صبر کنم راه دیگه ای نیس آیا؟خیر
بگید چیکار کنم ////تا برج ۶ صبر نمایید
برای شروع و ثبت مراحل طلاق زوجه بایستی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شروع کرد. در ابتدا دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می شود و سپس به دادگاه خانواده فرستاده و ارجاع می شود