هیچ مدرکی از بنده ندارند که من جنس دریافت کرده ام و دنبال بهانه و پرونده سازی هستند. بنده باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۷ #54088657

سلام
یک چک حسن انجام کار به شرکتی که کار می‌کردم دادم و آنها بدلیل اینکه معوقات حقوقی بنده زیاد شده بود و نمی‌خواستند پرداخت کنند و جلوی بنده را برای شکایت در اداره کار بگیرند لذا چک حسن انجام کار مرا پاس کردند تا بنده را تحت فشار قرار دهند بنده هم خیانت در امانت شکایت کردم. حالا ایشان به دروغ می ‌گوید شما از ما جنس دریافت کرده اید و چون پولش رو پرداخت نکردید لذا چکتون رو اجرا گذاشته ایم ولی هیچ مدرکی از بنده ندارند که من جنس دریافت کرده ام و دنبال بهانه و پرونده سازی هستند. حالا بنده باید چه کار کنم؟ تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه چک ضمانتی بوده لذا کارفرما باید ادعای خود را مبنی بر دریافت جنس توسط شما اثبات نماید

با درود
وجود چک در دست دارنده نشان از مدیون بودن صادر کننده وامضا کنندگان آن سند تجاری دارد (این اصل است).
دوم، اگر شما مدعی خیانت در امانت هستید و شاکی باید اثبات نمایید که جنسی نخریده اید، در این زمینه از شهادت شهود ‌‌(اگر میباشد) و دیگر مستندات بهره جویید.

چگی که به کارفرما بابت ضمانت داده اید کارفرما باید خرید جنس را اثبات نماید

سلام شرکت باید طی فاکتور و یا رسیدی که به امضا شده رسیده باشد اثبات نماید ک جنس را ب شما تحویل داده چنانچه دلیلی نداشته باشن دادگاه رد دعوی ایشان را صادر مینماید

درود
اگر چک ضمانتی است کارفرما باید خرید جنس را ثابت کند

سلام . باید قرارداد ها و شهادت شهود و... را در راستای اثبات خیانت در امانت ارائه کنید تا مشکلی واستون پیش نیاد

پذیرش هر ادعایی منوط به اثبات آن ادعا از سوی مدعی است . اگر کارفرما مدعی دریافت جنس توسط شما می باشد باید این ادعا را ثابت کند والا صرف ادعا نمیتواند مسقط حق شما باشد .