آیا برای عقد کردن باید به نامم کنن یا نه ضرورتی ندارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #54008953

سلام. من میخواهم عقد کنم در مراسم بله برون توافق شد که مهریه من ۳۰۰ سکه عندالمطالبه و ۲ دانگ منزل مسکونی عندالاستاعه باشد. آقای داماد هم اکنون منزلی به نام خود دارد. ایا برای عقد کردن باید به نامم کنن یا نه در محضر ضرورتی ندارد؟ و اینکه ایشان فقط جهت موافقت خانواده من ۲ دانگ خانه را به شرط عندالاستطاعه پذیرفتن و قصد به نام زدن من ندارند من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دو دانگ منزل مسکونی به نحو عندالاستطاعه معنا ندارد و بهتر است استطاعت را شرط نکنید

سلام، توی عقدنامه حتما مشخصات و شماره پلاک ملک مورد نظر رو ذکر کنید. نکته دیگه اینکه مطمئن شوید ملک مدکور رسما به نام زوج باشد. بعد از جاری شدن عقد هم برای به نام زدن اقدام کنید، ضمنا بهتر است راجع به ۲دانگ هم عندالمطالبه بودن را ذکر کنید نه عندالاستطاعه.

مهریه حق قانونی شما بعد از جاری شدن صیغه عقد میباشد و تا قبل از آن برعهده زوج نیست لذا شما میتوانید پس از جاری شدن صیغه عقد نکاح و در صورت توانایی زوج در خصوص دو دانگ آپارتمان مطالبه نمایید. ضمنا درخواست پرداخت سکه عندالمطالبه منوط به توانایی پرداخت نیست و شما میتوانید هر زمان پس از عقد مطالبه نمایید.

یعنی اگر منزل مسکونی داشت و شما مطالبه مهریه از بابت دو دانگ انجام دادید و پلاک ثبتی ان را به دادگاه اعلام کردید بابت مهریه قابل دریافت است .