آیا در صلح عمری استفاده کننده از منافع؛ مالک محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #53995743

سلام

بنده مالک آپارتمانی در ملک دارای دو آپارتمان هستم که من آپارتمانم را طی صلح عمری به دخترم انتقال داده و خودم تا آخر عمر حق انتفاع دارم و سند به نام دخترم شده است. مالک دیگر در این ملک نیز، ملک را به نام پسر صغیرش انتقال داده است. می خواستم بپرسم آیا تعداد مالکین از جهت ماده ۸ قانون تملک آپارتمانها دو نفر است یا چهار نفر؟ یا آیا کسانی که حق منفعت دارند از جمله بنده هم مالک محسوب می شوند. شورای حل اختلاف در دادنامه ای، مالکین را چهار نفر دانسته و حکم داده مالک عین دو نفر هستند و مالک منفعت پدران این ها هستند، چون یکی صغیر است و دیگری طی صلح عمری مالک شده است، در نتیجه اثر مالکین قبلی از بین نرفته و ملک دارای چهار مالک بوده و نیاز به تعیین مدیر ساختمان دارد.

از نظر بنده استدلال شورا چندان منطقی و قوی به نظر نمی رسد.

می خواستم نظر حقوقدان محترم را جویا شوم.

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توضیحات شما مالکین آپارتمان ها دو نفر هستند یکی شما هستید و یکی دیگر نیز پسر صغیر همسایه شما