با این سند ملکی برای دریافت طلب چه کاری می توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۱ #53984640

با سلام
بنده در ازای گرفتن سند ملکی، مبلغ ۴۰ میلیون به دوستم قرض دادم. اما الان با مشکل مواجه شدم و پس نمی‌دهد با این سند ملکی چه کاری می توانم انجام دهم. ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
سوال شما مبهم است
اگر سند را نزد شما به رهن گذاشته یابه عنوان ضمانت می وانیددرصورت اثبات مبلغ مرد نظر را از ملک وصول کنید

باسلام
آیا در قبال اخذ سند و پرداخت وجه قراردادی نیز تنظیم کرده اید؟اگر قراردادی یا مدرکی برای پرداخت وجه نداشته باشید بایستی اثبات نمایید سند بابت دین به شما ضمانت داده شده و این امر با ارسال اظهارنامه انجام میشود

باسلام اگر موقع قرض دادن فی مابین شما توافق نامه هست ابتدا با ارسال اظهارنامه تقاضای مبلغ ۴۰میلیون تومان بنماید وسپس دادخواست مطالبه وجه به مبلغ ۴۰ میلیون وبا ارائه فیش واریزی وجه به حساب شخص ومطرح کردن به اینکه سندی بابت ضانت گذاشته شده است وسپس با پرداخت خسارت احتمالی به دادگاه همان سندی که پیش شماست را توقیف کنید تا به حق خویش برسید.

سلام
اگر در مورد سند مزبور قرارداد رهنی یا مبایعه نامه و یا توافق مکتوبی منعقد شده باشد، می توانید بر اساس مفاد آن عمل نمایید. در غیر این صورت وجود سند در دست شما به تنهایی، فایده ای در بر نخواهد داشت.