چگونه‌ و از چه طریقی می توان ملک را تحویل گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۴ #53945159

اینجانب در خرداد ماه امسال یک باب مغازه به صورت وکالتی خریداری کردم. در مبایعه نامه ذکر شده که فروشنده باید مفاصاحساب مالیات و بیمه در زمان وکالت زدن به ما ارائه دهد.
وکالت به نام من در تاریخ مقرر انجام شد.اما ایشان از ارائه مفاصا حساب ها خودداری کرد. مبلغ ۳۰ میلیون تومان از کل ثمن معامله بابت تخلیه مستاجر که با ما قراردادی ندارد هنوز پرداخت نشده. مشخص شد که ۱۵ میلیون تومان بدهی مالیاتی دارد. حال ایشان بعد از گذشت بیش از ۳ ماه از تاریخ تحویل، کلید مغازه را تحویل نداده ( به ازای هر روز دیرکرد ۲۰۰ هزار ‌تومان ضرر و زیان‌ تعیین شده)، با توجه به داشتن وکالت بنده مبلغ مالیات را از باقیمانده پول پرداخت کردم و حاضر به پرداخت باقیمانده مبلغ و تحویل گرفتن مغازه هستم. اما ایشان قبول نمی کند که باید مبلغ مالیات را پرداخت کند و می گوید کل پول را بدهید تا کلید را بدهم.
آیا خسارت ضرر و زیان تعلق می گیرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شما می‌توانید با درخواست الزام به ایفای تعهدات قرارداد به مقصود خود دست یابید. موفق باشید.

دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی بدهید

باید از طریق طرح دعوی الزام به ایفای تعهدات نسبت به اجرای وظایف و تکالیف مورد توافق رای قضایی بگیرید .

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید. اگر سند عادی دارید.