آیا مورد مذکور در سوءپیشینه ام درج شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #53852822

من سال ۹۳ بدلیل مال نامشروع به ۳ سال حبس درجه ۵ محکوم شدم. از فروردین ۹۴ رفتم زندان بدلیل عفو رهبری دو سالش بخشیده شد و منم یک سال کلا زندانی بودم. سه ماه بند بسته و ۷ ماه بند باز. زندان من اسفند ۹۴ تموم شد کلا.
میخام ببینم اگر گواهی عدم پیشینه برای استخدتم بگیرم جواب چی میشه. ممنون از همکاری تون

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر مراتب سوپیشینه در استعلام ماخوذی درج خواهد شد

جرایم تعزیری درجه یک تا سه، با انقضای پانزده سال.
جرایم تعزیری درجه چهار، با انقضای ده سال.
جرایم تعزیری درجه پنج، با انقضای هفت سال.
جرایم تعزیری درجه شش، با انقضای پنج سال.
جرایم تعزیری درجه هفت و هشت، با انقضای سه سال

با سلام و احترام
چنانچه به زندان رفته باشید و حکم قطعی برای شما صادر شده باشد در گواهی سوء پیشینه درج میگردد
موفق باشید