آیا سفته ها وصول میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۰ #53794764

با سلام
اگر سفتع داده باشیم در وجه یه شرکت و بابت حسن انجام کار و اونهایی که به اسم شرکت از ما سفته گرفتن کلاه بردار باشن سفته ها پول میشه؟

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قید عبارت تضمین حسن انجام کار قابل وصول نبوده و می توانید استرداد سفته ها را بخواهید

سلام
شرکت باید اثبات کنه خسارتی از عمل یا عدم انجام عمل شما بهش وارد شده تا بتونه وصول کنه در غیر اینصورت شما طبق قرارداد میتونید به جرم خیانت در امانت شکایت کنید

درصورت اثبات صدور سفته بابت حسن انجام کار میتوانید آنها را مسترد کنید. درغیر اینصورت توسط شرکت قابل مطالبه است

درود
تا زمانی که تعهد حسن انجام کار نقض نشده باشد قابل وصول نیست.

باسلام درصورتی که مدارک و مستنداتی علیه شما نباشد که حین کار خسارت و ضرری به ایشان رسانده باشید میتوانید طبق قرارداد فی مابین نسبت به استرداد سفته ها اقدام نمایید.

بله امکان سواستفاده هست

درصورتیکه بتونی ثابت کنی بابت ضمانت حسن انجام کار است و می توانید لاشه سفته را بگیرید